Пам’яті бійців полку "Азов" НГУ (ФОТО)

Цього дня ми згадуємо двох бійців полку АЗОВ які залишили наші ряди рівно три роки тому, – Бізона і Вальтера.
Пише "Азов Прес".
Друг Бізон у цивільному житті мав ім’я Анатолій Шульга, народився 15 липня 1965 року у Конотопі. Улітку 2014-го став добровольцем полку АЗОВ Самі побратими згадують, що Бізон був одним із засновників артилерії підрозділу, бо власноруч підготував перший мінометний розрахунок, а після нього – ще три. Був вимогливим та цілеспрямованим керівником, допомагав і навчав молодих недосвідчених артилеристів, які називали його другим батьком.

Геннадій Вальтер Бєлофастов був родом із Києва, не дожив півтора місяця до свого 50-річчя. У полку пробув зовсім недовго, але встиг залишити лише позитивні спогади про себе. Ті, хто його знав, відгукуються про нього як про порядну людину та надійного побратима. Незважаючи на вік, займався спортом та підготовкою на рівні з юнаками.

28 січня 2015 року, після того, як терористи підло обстріляли житлові квартали Маріуполя, бійці мінометного дивізіону вирушили на бойовий виїзд, щоб відвести ворожий вогонь від мирних мешканців. На жаль, цей бойовий виїзд став останнім для Бізона і Вальтера… Внаслідок артилерійської дуелі вони загинули біля села Новоселівка Друга, віддавши життя за мирне небо над Україною.

Вальтер Бізон – в строю!
Помстимося!
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.