У Луцьку відбулася зустріч з хорватським бійцем АЗОВу (ФОТО)

24 лютого у рамках проекту AVANTI відбулася зустріч з Денисом Шелером - учасником війни за незалежність Хорватії, добровольцем полку АЗОВ . Пише "Азов Прес".
У ході зустрічі Денис розповів про свій бойовий шлях під час Війни Хорватії за незалежність, а також про основні бойові та тактичні операції, які допомогли хорватам звільнити свої окуповані території.

Денис Шелер наголосив на тому, що «мирна реінтеграція окупованих територій - це не шлях до перемоги, ми бачимо яка ситуація склалася на хорватських землях, які були звільнені у ході бойових операцій та яка на тих, що були реінтегровані». Також Денис звернув увагу на те, що хорватська та українська війни дуже схожі, і саме тому українці можуть зробити для себе багато важливих уроків.

Усі присутні мали можливість безпосередньо поспілкуватися з Денисом, дізнатися багато цікавої інформації про його життєвий шлях та бойовий досвід.

На заході були присутні бійці полку АЗОВ , бійці ГО Національні Дружини , активісти Національного Корпусу, ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.