Жан Рено про свої враження від Закарпаття (ФОТО)

Недавно ми писали, що на Закарпатті біля озера Синевир будуть проходити зйомки фільму "Останній крок". В цьому французько - українському фільмі свою останню роль актора у своїй кінокар'єрі зіграє француз Жан Рено. Загальна вартість виробництва фільму – майже 74 млн грн, 21,5 з яких на фільм дає держава, оскільки проект цієї стрічки став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.Зйомки фільму проходитимуть не тільки у Карпатах (на озері Синевир), а й у Києві, Нью-Йорку та Канаді. Вихід стрічки у прокат запланований на 2019 рік. Світовою дистрибуцією займатиметься компанія Universal.
Минулого тижня зйомки фільму розпочались в Карпатах, куди й приїхала знаменитість. Незважаючи на сніг та морози, робота йде повним ходом, знімають історію про самотнього кілера. За сюжетом, Рено в цьому фільмі грає відомого кілера «у відставці», що переховується на березі маленького віддаленого озера в Канаді. Тут він зустрічає дівчину, що травмувалася після невдалого катання на мотосанях, він дає їй прихисток у своєму шале. Відтак, чоловік, котрий усе життя вбивав, уперше рятує життя.

Ось так про зйомки продюсери фільму Олег Герман та Оліас Барко розповіли в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу.

«Зйомки в Карпатах ще тривають на цьому тижні, ми відпрацювали вже три дні, незважаючи на сильні морози, – температура опускається нижче 20 градусів, це дається взнаки, бо в Карпатах за планом ми відпрацьовуємо екстер’єрні зйомки, згодом у Києві зніматимемо в павільйонах, – розповідає Олег Герман. – Навіть при таких екстремальних умовах на Синевирі акторам та знімальній групі добре працюється. Хоча сьогодні от відігрівали руки змерзлій під час зйомок Сарі Лінд. А от Жан Рено, зокрема, у захваті від краси засніжених Карпат і самого унікального гірського озера. З його слів, Синевир – це ідеальне місце для сценарію цього фільму, – цитує кінозірку пан Герман.Приїзд Жана Рено в Карпати швидко став сенсацією, і звісно, зірку підловлюють у найнеочікуваніших місцях, аби зробити селфі чи взяти автограф, чи просто – поспостерігати за зйомками. Ну ясна річ – не кожного ж дня Жан Рено в Карпати приїздить у кіно зніматися!
- На територію, де ми працюємо, фани умудряються проникати під виглядом туристів, або просто будь-якими способами намагаються пробратися до Жана Рено – в готелі, де живе знімальна група, у ресторані, куди ходять обідати і вечеряти, - каже Олег Герман. – Ми його, звісно, від таких сторонніх контактів оберігаємо, як можемо – все-таки, людина в досить поважному віці – цьогоріч Жану Рено виповнюється 70. Але якщо фани таки до нього дістаються, актор радо дає автографи. Кільком прихильникам творчості Рено вдалося навіть зробити селфі з ним на згадку.
Втім, український продюсер фільму Олег Герман розповідає, що шанувальники ще матимуть нагоду поспілкуватися із зіркою в Києві – за контрактом, у столиці передбачена прес-конференція акторів, режисерів та продюсерів фільму.Зйомки в Карпатах триватимуть ще понад тиждень.Як відомо, Жан Рено живе в готелі у європейському номері, місцева їжа йому не надто сподобалася – надає перевагу європейській кухні.
У фільмі також зайнята канадська акторка Сара Лінд, англійський актор Том Хоппер, американський актор Гаррі Дурдан, а також українські актори Ігор Цишкевич, Маргарита Бурковська, Олег Карпенко. Режисером та автором сценарію фільму є француз Фредерік Петіжан.
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.