Поховали воїна АЗОВу Юрія «Баррета» Луговського (ФОТО), (ВІДЕО)

12 березня у Червонограді Львівської області провели в останню путь воїна полку АЗОВ Юрія «Баррета» Луговського, який загинув 9 березня під час виконання бойового завдання у Водяному Донецької області. Пише "Азов Прес".
 Життя вправного воїна АЗОВу обірвав постріл ворожого снайпера.До церкви Святого Йосафата, де відбувалось прощання із бійцем, прийшло понад 3 тисячі жителів Червонограда, а також військові побратими Юрія Луговського з АЗОВу УНСО, підрозділів Нацгвардії та ЗСУ а також активісти Національного Корпусу та «Правого сектору». Після панахиди урочисту процесію з бійців та просто небайдужих людей, які несли тіло Баррета центральними вулицями Червонограда, з вигуками «Герої не вмирають!» на колінах зустрічали тисячі містян. Потому на Центральному майдані процесія зупинилась і слово взяв друг Сухарь – командир 1-го БОПу полку АЗОВ в якому служив Баррет.

По закінченню урочистої частини друга Баррета з військовими почестями та салютними залпами під Гімн України поховали на кладовищі у селі Бинюга. Азовець Баррет відійшов у кращий світ, та віднині він житиме у наших серцях та на золотих сторінках Української Історії.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.