Бійці ДУК ПС покращують свої навички у медицині (ВІДЕО)

Бійці Добровольчого Українського Корпусу, що знаходяться на передовій увесь час покращують свої навички, як з тактики, так і з медицини.Нещодавно група бійців Першої Окремої штурмової роти ДУК ПС пройшли курси з тактичної медицини TCCC - Надання допомоги пораненим в умовах бойових дій - ВРР.
Кожен місяць ми намагаємося відправляти наших бійців за тими знаннями, які дійсно рятують життя. До тих людей, які далеко не перший рік працюють в цій сфері та дійсно проводять реформи!

Адже в першу чергу ми прагнемо, щоб кожен з наших бійців міг, при потребі, надати той обсяг допомоги, який реально потрібен до прибуття медичної евакуації.

Також, медичне управління ДУК ПС увесь час проводить вишколи з медицини для бійців підрозділів Добровольчого Українського Корпусу, на яких воїни вчаться рятувати себе та своїх побратимів. Вишколювання є надважливою частиною роботи на фронті. Адже саме постійне повторення та покращення навичок дасть змогу бійцям якісно та з мінімальними втратами здобути Перемогу у війні!
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.