Звернення командира 1-ї Окремої штурмової роти ДУК ПС щодо самогубства Владислава Волошина

Вимагаю відкритого та прозорого розслідування щодо самогубства Волошина Владислава! Розслідування, за яке не будуть "вписуватися" політичні діячі "побратушки", по спільних чорних справах. Розслідування, де відповідачі не будуть, прижавши хвоста, ховатися по лікарнях, в стилі Януковича і компанії. Пише сайт "ПС".

Вимагаємо, щоб розслідування очолювала не заангажована людина! Адже наразі відомо, що справу веде Юрій Мороз – колишній віце-президент "Авант Банку", де колись головою правління був нинішній очільник Миколаївщини – Олексій Савченко.

Довели до самогубства чисту, щиру людину! Людину з совістю та принципами. Довели до самогубства Народного Героя через власні кишенькові питання, жагу до збагачення, жадібність та ненаситність.

Наразі прошу підписати петицію –  https://petition.president.gov.ua/petition/43114! Також звертаюсь до відповідних органів з вимогою притягнути Олексія Савченко та його подільників до кримінальної відповідальності по ст. 120 Кримінального Кодексу України.

Смерть Волошина викрила багато людей, псевдопатріотів, для яких події в країні стали стартапом у хороше життя. У цих людей нема ні совісті, ні честі. Вони йдуть на все, щоб прикрити власні дупи. Дупи своїх дружків, за які вони тримаються та "мутяться".

Дякуємо, Владиславе! За чистоту. За непохитність.

Дмитро Коцюбайло ("друг "Да Вінчі"),

командир 1-ї Окремої штурмової роти Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор"
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.