В поліцію принесли зброю п’ять закарпатців

За минулу добу в рамках «Місячника добровільної здачі зброї» п’ятеро громадян принесли свої арсенали у підрозділи дозвільної системи поліції Закарпаття.Вчора, 5 квітня, закарпатці здали зброю в Ужгородське районне, Мукачівське районне, Свалявське та Воловецьке відділення поліції.

 Двоє громадян звернулися в Ужгородське райнне відділення поліції в рамках «Місячника добровільної здачі зброї». 52-річний житель села Минай приніс на знищення пістолет для відстрілу гумовими кулями. Чоловік пояснив, що зареєстрована на нього зброя вийшла з ладу та потребує утилізації. 36-річний житель села Баранинці приніс рушницю, що дісталася йому у спадок, та висловив бажання зареєструвати зброю.

Для перереєстрації мисливської рушниці в Мукачівське районне відділення поліції звернувся 51-річний житель села Завидово, а в Свалявське відділення поліції – 44-річний мешканець села Мала Мартинка. Отриману в спадок рушницю вирішив зареєструвати чоловік із села Задільське. Для цього від звернувся до Воловецького відділення поліції.

Нагадаємо, до 30 квітня цього року на території Закарпатської області, як і у всій державі, поліція проводить місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

За п’ять днів закарпатці в рамках місячника добровільної здачі зброї вже 66 разів зверталися до поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.