Великоберезнянщина отримає сучасну "карету" швидкої допопомоги (ФОТО)

     10 квітня 2018 в 9.30 відбудеться урочиста передача сучасного, укомплектованого автомобіля швидкої допомоги Mercedes для оперативного транспортування населення з тяжко доступних місць Закарпатської області, а саме Великоберезнянського району до найближчих обласних закладів охорони здоров’я з метою надання висококваліфікованої та спеціалізованої медичної допомоги відповідними фахівцями з використанням спеціального обладнання, відстань до найближчих становить від 50 до 90км - Обласна клінічна лікарні м.Ужгород, Обласної дитячої лікарні м.Мукачево.

Місце передачі безпосереднє базування автомобіля швидкої допомоги та одна з крайніх точок України - смт Великий Березний, вул. Штефаника, 71, Закарпатська область.

Ще минулого року громада Закарпаття, в особі Голови Великоберизнянської районної ради звернулася з крайньою необхідністю забезпечення медичним транспортуванням населення гірських місць району, зокрема в потребі автомобіля швидкої допомоги. Проте на відміну від багатьох подібних ситуацій по Україні – небайдужі люди до ситуації в районі, зокрема Іван Микитич, Василь Сегеда, Олег Форнагель, які об’єдналися в прагненні розвитку власного регіону на чолі Ярославом Шукалем віднайшли основні необхідні кошти та не відкладаючи і перекладаючи, як часто люблять в нашій країні проблему на інші державні органи за підтримки Громадської організації Зелена Смуга.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.