Провели в останню путь військовослужбовця полку "Азов" НГУ Хоменка (ФОТО)

22 квітня у Вільногірську Дніпропетровської області біля місцевого Палацу культури відбулася церемонія прощання із полеглим азовцем Євгеном Хоменком на псевдо Подгон. Пише "Азов Прес".
Боєць помер 20 квітня у лікарні імені Мечникова від важкого поранення, що виявилося несумісним із життям. Напередодні, ввечері 21 квітня, із полеглим попрощалися на базі його рідного підрозділу в Урзуфі.

У рідному місті провести бійця в останню путь прийшли до півтисячі місцевих жителів. Попрощатися із Подгоном приїхали бойові побратими-азовці, колишні командири полку АЗОВ – Андрій Білецький та Максим «Мосе» Жорін, а також азовець-нардеп Олег Петренко та активісти Національного Корпусу та Національних Дружин. Поховали азовця на Алеї слави міського цвинтаря Вільногірська.

Азовець Подгон вступив до лав полку у дев’ятнадцять років. Служив у гаубичному артилерійському дивізіоні навідником гаубиці. У своєму молодому віці він швидко опанував спеціальність, був надійним та вправним бійцем. Побратими згадують Подгона завжди усміхненим та доброзичливим бійцем, який ніколи не відмовляв у допомозі.

Пам‘ятаємо! Помстимося!
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.