Через величезні ями в асфальті селяни на Міжгірщині перекрили трасу Долина- Хуст (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні вранці близько 8-ї години жителі Міжгірщини між селом Сойми та селищем Міжгір’я просто перекрили трасу Долина- Хуст  через нелюдські умови проїзду.

На радикальні кроки місцевих наштовхнуло одвічне запитання – куди зникають кошти, що закладені в кожен літр бензину. А ще всіх цікавить чому з року в рік знаходять кошти на тимчасові нетривалі, неякісні ремонти, а от капітальний, зі слів протестувальників, тут востаннє робили ще 40 років тому. Водії транспортних засобів здебільшого акцію підтримали не дивлячись на те, що довелося відкласти всі справи і постояти в черзі. Щодо автобусів, то чимало рейсів просто скасували і вже декілька днів не курсує Ужгород- Івано-Франківськ та Львів- Тячів.

Водії відмовилися їхати на Закарпаття через стан доріг,які ніколи не ремонтують. Звичайно, перш ніж перекрити автошлях, місцеві активісти зверталися з запитами та заявами до Міжгірської районної ради та РДА,а також до облдержадміністрації, проте кажуть - відповіді не було. Люди протестували приблизно до 16:00, за цей час жоден місцевий чиновник до них не прийшов. Розійшлися після того, як голова місцевого райавтодору запевнив селян,що через тиждень приїде керівник обласного. Заодно і перевірить якість доріг тиждень після ремонту.
[media=//www.youtube.com/watch?v=5DhlGmZrg0k]
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.