Начальник Закарпатської поліції розказав про охорону заходів на травневі свята (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, сьогодні, 27 квітня, начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин та його заступник Яярослав Лебович поспілкувалися з журналістами краю та розповіли, як правоохоронці забезпечуватимуть публічний порядок в краї. Під час брифінгу керівництво поліції наголосило, що підготовлено відповідне доручення, яким передбачено роботу посилених груп документування та слідчо-оперативних груп, а також постійну готовність до роботи вибухотехнічної групи та кінологічного центру ГУНП. З 28 квітня поліція переходить на посилений варіант несення служби.

Ярослав Лебович відмітив, що на стаціонарних блокпостах при в’їзді в область посилено несення служби та переглянуто розстановку усіх нарядів, крім цього, створені постійно діючі групи швидкого реагування, до їх складу входитимуть співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП.

1 і 2 травня, за наявною інформацією, проведення масових заходів на території області не заплановано. З нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня в області попередньо відбудеться 11 масових заходів поблизу пам’ятних меморіалів.

Роман Стефанишин відзначив, що на даний момент на території Закарпаття анонсовані лише мистецько-культурні заходи. Очільник поліції краю наголосив, що питання безпеки громадян під час травневих свят перебуває на особливому контролі у керівництва Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

[media=//www.youtube.com/watch?v=rZILKIVcpfI]
Журналісти також поцікавилися співпрацею поліції з іншими правоохоронними органами, зокрема з Національною гвардією України.
«Співпраця Головного управління Національної поліції в Закарпатській області з Національною гвардією України, патрульною поліцією, прикордонною службою була є і буде. Спільними силами ми забезпечуватимемо порядок на території області. Окремо хочу звернутися до громадян з проханням одразу заявляти в поліцію про всі виявлені правопорушення під час свят для найшвидшого реагування на них», – наголосив на завершення зустрічі Роман Стефанишин.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.