Операція "Перевізник": поліція буде перевіряти громадський транспорт (ФОТО, ВІДЕО)

У квітні стартувала профілактична операція «Перевізник», під час якої поліція особливо контролює питання якісного надання населенню транспортних послуг. Закарпаття завершило всі підготовчі етапи і поліція перевіряє весь підозрілий транспорт, що везе пасажирів.


Групи реагування патрульної поліції ГУНП в Закарпатській області зупиняють та перевіряють автобуси, які займаються транспортними перевезеннями закарпатців та гостей краю. Операція «Перевізник» стартувала у квітні, і керівництво відділів та відділень поліції області провело робочі зустрічі з представниками місцевої влади та компаній, які надають послуги з перевезення населенню. Крім ГУНП в Закарпатській області до відпрацювання також залучені патрульна поліція, Укртрансбезпека та громадськість.







Основним завданням операції «Перевізник» є виявлення транспорту, який без будь-яких дозволів надає населенню транспортні послуги за гроші. Крім цього поліція перевіряє легальних перевізників та вказує водіям на порушення, які вони допускають у своїй діяльності.  

ГРПП в Закарпатті за тиждень роботи в цьому напрямку відзначають, що найчастішими недотриманнями норм, стандартів і правил перевезень в області є посадка і висадка пасажирів в невстановленому місці. На перший погляд, таке правопорушення здається незначним, але пішоходи на проїжджій частині в непередбаченому для цього місці наражаються на серйозну небезпеку. Крім цього часто фіксуються порушення в доступі пасажирам вільного доступу до аварійного виходу в транспорті.

Поліція звертається до закарпатців з розумінням поставитися до відпрацювань і тих незначних незручностей, які вони можуть мати для населення, адже правоохоронці працюють задля безпеки громадян.
[media=//www.youtube.com/watch?v=pqaKoCb_EOU]

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.