В Ужгороді відбувся з'їзд бійців та ветеранів ДУК ПС (ФОТО)

В Ужгороді відбувся з'їзд та урочисте нагородження бійців і ветеранів Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор".
На зустріч прибув командир ДУК ПС, Андрій Стемпіцький ("Літун"), та перший заступник голови політичної партії "Правий сектор", Василь Лабайчук ("Кривоніс"). З усієї області з'їхались бійці та ветерани ДУКу, що захищали Україну у війні на Донбасі, прийшли їх дружини і діти, також завітали друзі та побратими, що пліч-опліч з ДУКом йшли шляхом боротьби за нашу державу.

Шестеро загиблих бійців ДУКу посмертно нагороджені відзнаками: Руслан Ігнатоля ("Пух"), Василь Лавкай ("Бізон"), Роберт Маслей ("Док") та Михайло Покидченко ("Сотник") - "Бойовий Хрест Корпусу", Віталій Бертолон ("Буля"), Роман Копосович ("Казах") - "Хрест Корпусу". Ці нагороди разом із бойовим прапором ДУКу та беретом з відзнакою командир вручив їхнім родичам.

Вцілому, орденами, медалями чи відзнаками були нагороджені люди, що від 2014-го року пройшли бойові ротації на сході України у складі ДУК ПС.

Ми безмежно пишаємося всіма бійцями і вдячні їм за відданість та службу. Носіть ці відзнаки з честю і гордістю, нехай вони завжди будуть Вам згадкою про минуле і натхненням на майбутнє.

Героям слава!

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.