128 бригада отримала допомогу від Тячівщини (ФОТО)

Тячівщина не може залишатися осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні. В умовах неоголошеної війни, яка ведеться на сході країни.
Повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.
Наш громадянський обов’язок - допомогти та підтримати бійців Збройних сил України, всіх військових формувань та патріотів, які захищають нашу Батьківщину та нашу свободу.
Відтак, вже декілька років поспіль триває співпраця Тячівської державної адміністрації з 128-ю окремою гірсько-штурмовою бригадою, незалежно від їх місця локації.
Нещодавно з чергової поїздки, яка відбулася за підтримки голови Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука приїхав  волонтер - Віталій Богдан, який відвіз  військовим  -  продукти харчування, одяг, гігієнічні засоби та інші матеріальні засоби тощо.
В свою чергу, голова  райдержадміністрації Василь Дем’янчук висловив щиру подяку всім небайдужим, які долучалися до збору допомоги, за згуртованість, оперативність та патріотизм за ці роки підтримки та продовжують допомагати тим, хто обороняє наш мир і спокій.
Також керівництво району та керівництво ремонтно-відновлювального  батальйону 128-ї бригади   висловлює щиру подяку приватному  підприємцю, депутату Тячівської райради  Олегу Палінкашу за надані меблі для військових в м. Мукачево.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.