На Закарпатті пройшли військові навчання Козацька воля- 2018 (ФОТО)

Недавно ми опублікували інформацію про військову техніку, яка прибула на Закарпаття.А 26 вересня Міністерство оборони опублікувало на своєму сайті повідомлення про хід військових навчань Козацька воля-2018.
У заяві вони додали:"В рамках стратегічних командно-штабних навчань з органами військового управління та практичними діями військ Козацька воля-2018, підрозділу однієї з десантно-штурмових бригад десантно-штурмових військ відпрацювали навчально-бойові завдання в гірській місцевості. До речі, такі навчально-бойові завдання проходили в кількох районах Західної України, причому одночасно. Свою майстерність, злагодженість і вміння діяти на незнайомій місцевості продемонстрували не тільки десантники, а й підрозділи армійської авіації Сухопутних військ”.

Багато з нас вже чули про те, що днями в Карпатах пройшли військові навчання Козацька воля-2018. Однак технічна міць снарядів перелякала місцевих жителів, які не відразу зорієнтувалися, що ж є джерелом гучних звуків.
Під прикриттям ударних вертольотів Мі-24, на складній гірській місцевості Карпат десантно-штурмові загони висадилися посадковим способом (по штурмовому і за допомогою спеціального обладнання).
Командири навчань також розповіли про те, що після цього штурмові загони вийшли до зазначеного району, взявши під контроль панівні висоти. Пізніше підійшла бронегрупа з артилерією.
Метою називалося нарощування можливостей органів військового управління в ході ведення оборонних стабілізаційних дій військами, планування і ведення контрнаступу.




Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.