Увага! Потрібна допомога для ветерана АТО! (ВІДЕО)

Про це на ФБ повідомляє ужгородка Мар'яна Костик.
" - Хочу розповісти Вам історію про мого двоюрідного брата Назарка, патріота нашої України, який добровольцем пішов в АТО і 4 роки захищав нашу землю, а сьогодні він бореться за своє життя.
 Хтось з Вас, можливо, зараз п’є запашну каву , хтось спокійно дивиться з сім’єю телевізор , радіє діткам, веселиться в компанії, трудиться на роботі, обіймає кохану людину чи просто добре проводить час з друзями. Не думай, що це завдяки тому, що ти щасливчик і тобі в чомусь таки повезло в житті. Ні, адже якби не наші Герої, навряд чи б ти зараз радів життю. Саме завдяки таким мужнім та сильним духом хлопцям , як наш Назарко, ти насолоджуєшся життям. Тому прошу , не гаймо ні хвилини, адже він так чекає на нашу з тобою допомогу, на нашу підтримку.
 Операція складна та коштує десятки тисяч доларів. Адже Назарку відмовили нирки, трансплантацію потрібно чимшвидше. Лікарі не приховують, що розрахунок іде на лічені дні. Отож потурбуйся про хлопця, який весь час турбувався про тебе, твою сім’ю, близьких. Замість насолоджуватись своєю роботою, яку він так любив, адже на мирній землі він займався музикою, був відомим ді-джеєм, звукорежисером,хлопець вирішив, що нам з тобою потрібна допомога і пішов боронити нашу землю, там сидів в окопі та мужньо тримав в руках автомат, а в серці - тебе, мене, і нас всіх!
 Не будь пасивним, допоможи своєму рятівнику!
 Картка для допомоги 5168 7427 1693 7788 - Опришко Назар Тарасович" .
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.