Поліція Іршавщини протидіє сімейному насильству

Цьогоріч до Іршавського відділення поліції надійшло 92 звернення та повідомлення про випадки вчинення насильства в сім’ях. Усіх сімейних дебоширів правоохоронці притягнули до відповідальності.

За кожним таким повідомленням поліцейські проводять перевірки, за результатами яких винних у сімейному насильстві притягують до адміністративної, а в окремих випадках і до кримінальної, відповідальності.

З початку року щодо осіб, котрі вчинили насильство у сім’ї, працівники Іршавського відділення поліції склали 92 адміністративних протоколи за ст.173-2 (Вчинення насильства у сім’ї) Кодексу України про адміністративне правопорушення. З них 19 - за ч.2 цієї статті, тобто вчинені повторно протягом року. Усі ці адміністративні матеріали скеровані на розгляд судів для прийняття рішення.

За скоєння насильства в сім’ях у 2018 році на Іршавщині на облік поставлено 92 осіб, з них 11 жінок. Найбільше  випадків  насильства  у сім’ї зареєстровано у самій Іршаві, селах Білки та Ільниця.

-Якщо ви стали жертвою домашнього насильства, в жодному випадку не мовчіть, а відразу звертайтесь за допомогою в поліцію, зателефонувавши на «102», - каже начальник сектору превенції Іршавського відділення поліції майор Василь Волошиновський.  

До речі, жертвами сімейного насильства стають не тільки жінки і діти, а й  чоловіки. 

Віта Горзов,
Іршавське відділення поліції

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.