Ми здатні захистити Україну і зробити її великою, - ветеран полку "Азов" (ВІДЕО)

Ми не дозволимо повторитись подіям 1918 року, коли влада займалась політичними чварами в той час, як на захист України стали молоді крутянці. Про це на акції Національного Корпусу, пам'яті Героїв Крут сказав політв'язень, відставний офіцер полку "Азов" Сергій Бевз. Пише сайт "НК".
"У бій пішли молоді ненавчені хлопці. Так само, як і в 2014 році. Тоді ж, у 1918 році, київська влада замість того, щоб створювати потужне військо, розвивати країну, займалась політичними чварами. Коли хлопці бились за Україну в Крутах - вони тут в Києві пакували валізи і золотий запас, аби вивезти його в Житомир , - сказав він.
За словами ветерана полку "Азов", теперішні можновладці, які на хвилі Майдану опинились при владі, є гіршими ніж ті, що були 101 рік тому."Ті були непрофесіоналами, а ці ще й крадії", - пояснив він.
Екс-боєць "Азову" підкреслив: сучасна молодь маючи перед собою приклади героїзму своїх попередників, готова і здатна захистити країну.
"Хлопцям-крутянцям не було на кого рівнятись, тільки на оповідання про козаків, князівських дружинників. Натомість ми виросли в країні, де знали і про подвиг крутянців, і про подвиг січових стрільців, і про подвиг УПА Ми – навчені досвідом наших попередників. Найгіршого не станеться, як ми це вже показали, бо ми здатні захищати свою країну. І можновладці не втечуть від відповідальності. Вони не зможуть вкрасти награбоване. Ми захистили країну. Ми її відбудуємо. Вона буде Великою", - наголосив Бевз.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.