Марш європейського братства в Ужгороді!

 Вже традиційно навесні вулицями Ужгорода пройде чорний марш Карпатської Січі та братських рухів. Цього року він відбудеться 14-го квітня.

Повідомляє прес - служба КС.

 Він буде особливим та нестиме надважливу місію, адже окрім традиційного спротиву лібералізму, мультикультуралізму та іншим антинаціональним течіям, основним завданням маршу буде подолати шовінізм та припинити породжені нашими спільними ворогами штучні конфлікти між націоналістами Європи, продемонтструвати єдність, братерство та солідарність справжніх, щирих націоналістичних бійців, а також об'єднати дружні праві рухи навколо Карпатського регіону.

 Уряди країн Східної Європи та України невпинно працюють над нав'язуванням помилкової думки про те, що сусідні білі країни є ворогами і в цей же час з радістю отруюють молодь дегенеративними цінностями. Їхньою метою є створити середовище ворожнечі між пасіонаріями східних країн, а якщо точніше, то між націоналістичними середовищами і, на жаль, багато недалекоглядних патріотів потрапили в пастку олігархічних систем й замість того, щоб спільно боротися за світле майбутнє, вони боряться зі своїми ж братами через не завжди просте минуле та далекі історичні конфлікти.

 Задля того, щоб боротися з тими, хто є втіленням справжнього ворога нашого народу, ми повинні об'єднатися. Цей марш означає ініціювання цього процесу в нашому регіоні. Багато хто говорив про нагальність єднання та консолідації радикальних правих сил Східної Європи, але цей процес здебільшого так і зупинявся на листках паперу чи взагалі на балачках. Ми ж знаємо, що дії говорять голосніше за слова!

 Щоб боротися з нашим спільним ворогом, ми повинні об'єднатись! Цей марш стане символом відродження націоналістичного спротиву на території навколо Карпат!

 Час настав.

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.