Українець із Ірландії представив книгу про добровольців ДУК ПС (ФОТО)

20 березня у столичній платформі Veteran Hub відбулася презентація книги про бійців-добровольців "Правого сектору".

Про це повідомляє офіційний сайт ПС.

Автор книги – Патрік, українець за походженням, який живе в Ірландії. У 2017 році він приїхав до України, аби стати до лав 1ОШР ДУК "Правий сектор" та спільно із побратимами захищати кордони рідної Батьківщини.

"Герої сучасності" – книга про людей, які живуть серед нас. Вони – ті, хто став до лав добровольчого формування, аби захищати свою країну. Не за нагороди чи привілеї, а за покликом серця. У цих історіях немає пафосних речей, є лише справжні люди зі своїми характерами, звичками, жартами та спільною жагою до Перемоги.

Перед презентацією автор книги розповів про себе, про перебування у лавах 1 ОШР ДУК ПС, про створення книги та своє ставлення до бійців-добровольців, із якими воював пліч-о-пліч: "Там є чоловіки, є жінки, є україномовні, російськомовні, православні та мусульмани. Вони усі різні. Але якщо дивитися на кожного, ви побачите в них усю Україну. Їх всіх об’єднує одне – щоденна праця на благо нашої Батьківщини і відповідальність за те, що відбувається в країні. Ми живемо в історичний час, коли твориться нація і Україна стає дійсно незалежною державою. Незалежність не падає з неба – її треба виборювати, тільки тоді ми відчуємо, чого вона варта".

Також, про співпрацю із Патріком розповіла керівник друкарні "Belka studio Ukraine" Ірина Білоцерковська, завдяки якій книга "Герої сучасності" вийшла у світ.

До слова були запрошені присутні бійці ДУК "Правий сектор", історії яких були описані у книзі: волонтер друг "Мюллєр", священик у миру та боєць ДУК ПС на передовій друг "Схима", кримський татарин друг "Ногай" та друг "Патрон". Усі ці хлопці, які скромно виходили до слова – справжні герої сучасності, на яких тримається Україна.

Наприкінці заходу друг "Мюллєр" передав Патріку червоно-чорний прапор із підписами бійців, аби він відвіз його до Ірландії. До Ірландії також відправиться і частина книг, адже там також відбудеться презентація "Героїв сучасності". Автор книги отримав у подарунок від волонтерів прекрасну вишиту картину.


Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.