На Перечинщині та Великоберезнянщині СБУ проведе навчання

Згідно повідомлення Служби безпеки України масштабні навчання відбудуться сьогодні, 29 травня на територіх Великоберезнянського та Перечинського районів.

Тактико-спеціальні антитерористичні навчання вібудватимуться максимально реалістично, з викристанням справжньої зброї, спецзасобів та технікою.

Місцевих мешканців попереджають, адже під час заходу на території проведення можливе запровадження особливого режиму. Людей можуть не пускати на певні території навчання. 

Також, можлива перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

"У навчаннях візьмуть участь підрозділи СБУ, Нацгвардії, Збройних Сил України, Держприкордонслужби, Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні СБУ.

Мешканців вказаних районів просять зберігати спокій, розумінням поставитися до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу, адже усі дії відбуваються у межах чинного законодавства.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.