Чи був Богдан Андріїв випадковим свідком резонансного ДТП, чи може спрацювало "телефонне право"?

Як ми вже неодноразово публікували, що 15 червня в Ужгороді сталося ДТП за участю автомобілів «Форд» та «Порше».Як повідомляють правоохоронці, винуватцем аварії була водій позашляховика «Порше», яка по даним ЗМІ не має водійських прав та погрожувала правоохоронцям впливовими зв'язками.
Потім стало відомо, що горе-водійка - це 21-річна студентка УжНУ, мешканка Сваляви Яна Костраба.
Треба сказати, що з першою інформацією про дане ДТП в поле зору потрапив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.
Сам мер стверджує, що став випадковим свідком аварії та написав про це на власній сторінці в Фейсбуці.
«Сьогодні під вечір став свідком страшної аварії біля Боздошського парку в Ужгороді. Проїжджав поруч, зупинився, побачив, що водія однієї з машин, "Форда", затиснуло в авто, тому викликав рятувальників.
Вразило, що приїхали надзвичайно оперативно, може й 5 хвилин не минуло, скоріше, ніж "швидка" і поліція. Діяли чітко, злагоджено, вирізали двері біля постраждалого, вийняли чоловіка. Дуже сподіваюся, що він одужає!» - написав міський голова Ужгорода.
Але в Ужгороді ніхто не вірить меру - "регіоналу», містяни впевнені, що спрацювало так зване «телефонне право», про що активно пишуть в соцмережах.
Нагадаємо, що міський голова Ужгорода іде на вибори у Верховну Раду України від «Опозиційної платформи — За життя» (Партія Регіонів).
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.