ВСПшники Закарпаття приймали молоде поповнення

19 серпня 2019 року в Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку пройшли урочисті заходи з нагоди прибуття молодого поповнення призову ВЕСНА 2019.
  Виступаючи на зазначеному заході і звертаючись до новоприбулого особового складу, начальник Ужгородському зональному відділі Військової служби правопорядку, нагадав військовослужбовцям, що захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов'язком кожного громадянина України і що строкова військова служба громадяни України проходять відповідно до законів України у Збройних Силах України та інших військових формуваннях з метою здобуття військово-облікової спеціальності, набуття практичних навичок і умінь для збройного захисту Вітчизни.
  "Молоді воїни! Вам випала велика честь служити у Військовій службі правопорядку. Це служба почесна і відповідальна, вона вимагає від кожного військовослужбовця неухильного дотримання Конституції та законів України, зберігати честь і гідність військового звання, виконувати вимоги військової присяги, виявляти підвищену пильність, запобігати злочинам та пригодам при несенні служби, постійно підвищувати свою професійну майстерність, знати, вміло володіти зброєю, технікою та спецзасобами"- зазначив полковник Ф. Міцель.
  Разом з тим, начальник зонального відділу у своєму виступі розказав про історію створення Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку, досягнення підрозділу та його зону діяльності,
 "Нам є чим пишатись! Тому, шановні військовослужбовці, бажаю всім вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди,  міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежності України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповненні гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним" - побажав начальник зонального відділу молодим воїнам.
 Під час заходів військовослужбовцям було вручено закріплену зброю та за участю представників релігійної організації , благословлено до успішного виконання військового обовязку.  Завершились заходи проходженням урочистим маршем.
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.