Газовики "завітають" у 2 ужгородські дев’ятиповерхівки

У понеділок, 1 жовтня, роботи з планово-технічного обслуговування (ПТО) розпочнуться в будинках №7 та №9 по вул. Минайській в Ужгороді.
Як повідомив начальник служби внутрішньодомових мереж управління експлуатації головного підприємства ПАТ «Закарпатгаз» Тарас Стегура, до початку робіт з ПТО проведена значна організаційна робота з міськвиконкомом, ЖРЕРом №1, безпосередньо 140 абонентами, які тимчасово будуть від’єднані від газопостачання. Житлово-експлуатаційна організація заздалегідь у повному обсязі надала акти про проведення очистки димових та вентиляційних каналів, споживачі ж отримали повідомлення про проведення ПТО з проханням сприяти роботам шляхом легалізації у встановленому порядку самовільно встановлених газових приладів та сприянні у допуску до своїх помешкань працівників ПАТ «Закарпатгаз».
Довідка: З початку поточного року по Ужгороду з 35 тисяч 528 абонентів, що підлягають планово-технічному обслуговуванню згідно з затвердженим графіком, цю послугу вже отримали 26 тисяч 738 або 75,26%.

Джерело:ПАТ «Закарпатгаз»
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.