Єпископ Варсонофій благословив відкриття зборів резервістів та військовозобов'язаних підрозділів територіальної оборони Закарпатської області

З 20 вересня по 02жовтня 2019 року на території Закарпатської області проводяться зборирезервістів та військовозобов"язаних підрозділів територіальної оборониЗакарпатської області, що проходять в Ужгородському, Мукачівському, Іршавському,Хустському та Виноградівському районах.
На запрошення військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату, полковника Богдана Череміського, на Оріховецькому військовому полігоні, привітав молитовно військових резервістів єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ ( ПЦУ) Варсонофій у супроводі капеланів єпархії. Після офіційного відкриття навчання  Архіпастир очолив молебень на закликання Святого Духа перед початком усякого доброго діла, після чого військові єпархіальні священики на чолі з Секретарем єпархії протоієреєм Сергієм Ємцем окропили резервістів освяченою водою. На офіційному заході також були присутні : Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко,, керівники районних держадміністрацій, силовики та правоохоронці. Завершилась офіційна частина звучанням Гімну України.
Прес-служба Закарпатської єпархії УПЦ ( ПЦУ).
Анонс Закарпаття
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.