"Карпатська Січ" про 2019 рік

2019 рік для Карпатської Січі був насичений різноманітними заходами, налагодженням спілкування та співпраці з європейськими правими рухами, атмосферним березневим табором поблизу середньовічного замку в с. Середнє, який надихнув нас на нові плани й цілі, довів, що наш склад досі рухається в одному напрямку, а бачення майбутнього в нас цілісне. Марш європейського братерства в квітні зібрав потужну колону побратимів із шести європейських країн.
Боротьба проти режиму внутрішньої окупації також принесла свої плоди. Спроби переслідування, залякування, арештів вчергове показали нашу силу й загартованість, адже Карпатська Січ - сім'я, де кожен стоятиме за іншого горою.
Потужні акції-перфоманси на захист українців під стінами управлінь поліції і прокуратури, боротьба із наркозлочинністю, війна проти свавілля етнічних груп, циг@нів. І відправлення особливо «нечемних» додому.
Відзначились бійці Карпатської Січі і в столиці, але влітку грантожери провели лгбт-марш. На жаль, кількість охорони перевищувала кількість активістів по різні сторони барикад разом взятих, однак маленькою перемогою стало перешкоджання повішення "веселкового" прапору на пам'ятник Кобзарю. 50 січовиків разом із праворадикалами інших рухів перекрили вулицю Києва, завдяки чому їх маршрут значно скоротився. Чекаємо наступного року.
Активно живе наш давній проект Донори Ужгорода, який проводив кілька тижневиків здачі крові. Також волонтерський сектор не забуває про обласні сиротинці і дитячі лікарні.
Просвітницький Стилет і стилос став незалежним проектом, творча молодь якого організовує заходи в різних галузях культури.
Історична школа ім.В.Липинського, Туристичний клуб «Едельвейс» створили навколо себе групи однодумців, зацікавлених в розвитку.
І ключове здобуття в нашу скарбницю - проведення Концерт Ньютона Шнера в Ужгороді. Масштабність, атмосфера, подяка в очах людей - все це мотивує рухатися далі.
Цей рік був найуспішнішим. Ми боролися з усім злом, як наркопродаж, підняття цін на маршрутки, закриття лікарень, деградація суспільства. Далі - більше, сильніше та потужніше!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.