Хорватський доброволець "Азову" заявив, що з такими президентами, як Порох та ЗЕ Україні перемога не світить

Це хорватський доброволець полку НГУ "Азов" Деніс Шелер написав на ФБ.

" - Звісно, без проблема на МІД не пройшов. .....   нови "схеми керівництва держави" на ділу в повному сенсі та краси. ..

 " Посвідчення на тимчасове проживання" які оформлятися через громадянських організації, волонтерських організації, патріотичних рухів: не видавати, не продовжать! !!!!!!!  Наказ зверху- слова керівництва обласної МІД! !!!!
 БО про те, скоро дізнається через публікації які будуть опубліковані з боку патріотичних сайтів та вкладників журналів. ......  та підтверджени та поясненні юристічно. .....
 На жаль, такі часи прийшли. ....... (((((((((  
 Тільки можу сказати що я відчуваю себе я "використані презерватів" якій нихера нікому не потрібен після 5 років. ..... ну Ви зрозуміли про чого я ..... ((((

 Зараз , все що хочу та бажаю, це просто - спокій щоби, спокійно,останній раз керував курсом підготовки хлопцями з якими Ви пишалися та будете ще більше. .. це мало залишків  "тротилу, енергії, сили, моралі, бажання", які залишилися в мені, щоби подав їх цим, якім це потрібно, які своїми ділом, морально, бажаннями, позицією, це заслужили !!!!!! 

 Все що відбувалося сьогодні, дало мені за право, до кінця тримати свої рішення, які зараз, до речі будуть прийняти на ділу. .... 

 Тому прошу, будь ласка, без смс-ки з теми-  розмови про життя, проблемів, політики, відпочинку в Хорватії, дружби, допомоги, волонтерських справи, бла, бла, бла. ...... і будь ласка, не ображатися на мене, просто це моя позиція. .....

 Звісно, дуже хочу подякувати цим хтось сьогодні на дзвінок не брав слухавку, або відповів на смс-ку,  дякую "друзі", зробили мені вибор легшим)))))))  
 Будь ласка, не ображатися, бо і "френдлист" на Фейсбукі в наступному часу буде зменшиться, 5 років було достатньо зрозуміти хто є хто ))))  

 бо, будемо припинити слова?  Згоден. ...... так, так це майже прощання, прийшов і цей час. .... хто може зрозуміти, може, хто ні...... а що робити. ......

 Своїх слова завжди тримаюсь, так що,  ........ Тільки JUS GLADII в ближчі час, а потім. .........  ну ми всі зросли люди ....)))))))))
 5 років я не за таку Україну дав. ........  
 Буду егоїстичний і сказати, що в наступний ближчий час, тільки хочу себе відчувати щасливим, поруч з людьми які це щастя робити неймовірно кращим! !!!!  
 Вибачте всі для слів з "душі", бо надо@@@@ вся іронія та брехня, навколо нас !

 Ммм так, я не думаю добре про Пороха та його свинособаків корупцеріонерів, пішли вони на ........ бо це сьгодні,  Слуги Путина та долба@####, це дно,   ви ще більше  ідите на @@#!" - написав Деніс.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.