Урочисто відкрито пам’ятник командиру 128 - ї бригади

28 травня, в Сумах на Алеї Героїв відбулося врочисте відкриття пам’ятника на могилі полковника Євгена Коростельова, колишнього командира 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Офіцер до останнього подиху захищав Україну. 12 листопада 2019 року він дістав смертельні поранення під час виконання завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.Ушанувати пам’ять легендарного комбрига прийшли представники місцевої влади, військовослужбовці гарнізону, батьки та дружина Героя, бойові побратими та друзі. Попри сильний дощ до ритуалу відкриття пам’ятника долучилося багато містян і гостей міста…
Відкрили пам’ятник командир 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади полковник Олег Гончарук і представник 25-ї окремої повітрянодесантної бригади підполковник Сергій Сорока. А священник Свято-Воскресенського собору Сумської єпархії ПЦУ отець Павло провів ритуал освячення пам’ятника.
За військовою традицією в пам’ять про Героя над могилою пролунав салютний залп, а всі присутні вшанували Євгена хвилиною мовчання та квітами, що поклали до підніжжя пам’ятника під звуки скорботного маршу військового оркестру.
Бойові товариші, рідні та друзі, усі хто знав Євгена, запам’ятали його назавжди як мужнього воїна, справедливого та вольового командира, чесного й надійного товариша, люблячого чоловіка й батька.
На завершення церемонії батько Євгена Коростельова, Володимир Миколайович, подякував усім, хто прийшов на церемонію, за пам’ять про сина, що пішов у вічність, ледве переступивши сорокарічний рубіж, за вірність Україні, за вірність бойовому братерству та просто людяність.
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.