Полк "Азов" влаштовує тур по військовим частинам України

Представники «Азову» вирушать в 11-денний презентаційний тур, щоб провести роботу з відбору кандидатів на проходження військової служби за контрактом у нашому підрозділі.

З 20 по 31 липня азовці завітають до військових частин по всій Україні – Західного, Південного, Північного, Центрального ОТО. 

Відбудуться зустрічі з військовослужбовцями-контрактниками, під час яких ми розповімо про переваги служби в «Азові»: особливості бойової та спеціальної підготовки, побутові умови, забезпечення. Також продемонструємо відеоматеріали роботи «Азову» на передовій. Ви зможете уточнити всі питання, які вас цікавлять, та прийняти остаточне рішення щодо переводу до наших лав.

Після того, як ви виявите бажання перевестися, вас прикомандирують до ОЗСП «Азов» на два тижні. Протягом цього часу ви складатимете заліки з тактичної медицини, фізичної, вогневої, тактичної підготовки тощо. Відповідно до результатів ви зможете долучитися до нашого професійного підрозділу.

Тож якщо ви бажаєте стати частиною бойової родини «Азову» та разом із нами захищати Україну – приходьте та зголошуйтесь!

Разом до перемоги!
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.