Відбулася зустріч генерала Кривоноса та Митрополита Епіфанія

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 23 вересня 2020 року зустрівся з заступником Секретаря Ради національної безпеки та оборони України генерал-майором Сергієм Кривоносом.
На зустрічі також були присутні голова правління ГО «Всеукраїнське об’єднання «Патріот» Ганна Майборода та член робочої групи при Комітеті нацбезпеки, оборони та розвідки Станіслав Бондаренко.
Предстоятель помісної Української Православної Церкви поспілкувався з високоповажними гостями на ряд актуальних тем, які становлять предмет спільного зацікавлення.
Зокрема, було обговорено проект Закону України про територіальну оборону України, над яким спільно працювали представники усіх силових відомств і який незабаром має бути подано до Верховної Ради. У цьому контексті співрозмовники торкнулися також проекту Закону про військове капеланство.
Окрім того, в ході спілкування мова йшла про пандемію коронавірусної  хвороби, національно-патріотичне виховання молодого покоління та «Стіну пам’яті загиблих захисників України», яка розташована на мурах Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.
 Пресслужба Київської  Митрополії
Української Православної Церкви (ПЦУ)
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.