Капелан Чопського прикордонного загону взяв участь у святкових заходах до Дня захисника України

13 жовтня 2020 року, у Чопському прикордонному загоні відзначали цілу низку свят – День захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. 
В управлінні військової частини вітали прикордонників та працівників загону. 
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв. 

З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, військовий капелан протоієрей Сергій Ємець провів заупокійну літію за воїнами, що загинули за свободу та незалежність нашої держави, та звершив молитву до покрову Пресвятої Богородиці. 

Медалями, грамотами і подяками нагородили тих, хто особливо відзначився під час виконання службових завдань. Зокрема, почесну грамоту Кабінету міністрів України та відзнаку «Кращий працівник МВС України» одержав прикордонник, який виявив у пункті пропуску «Ужгород» майже 400 кг героїну, прихованих від контролю у вантажному автомобілі.

З нагоди свят, керівництво та персонал Чопського прикордонного загону вітають усіх, хто стоїть на захисті державного суверенітету та національних інтересів нашої Батьківщини, хто охороняє її кордони, хто обороняє нашу землю від ворожих навал.

Прес-служба Закарпатської єпархії
Української Православної Церкви (ПЦУ).
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.