Високогірному району – автомобіль високої прохідності!

Сьогодні, 6 травня, автопарк великоберезнянських рятувальників поповнився пожежним автомобілем АЦ-4-60(530905)-515М на базі шасі МАЗ. В урочистій обстановці, за участі народного депутата України Михайла Лаби, депутата обласної ради Ярослава Шукаля та селищного голови Богдана Кирлика, ключі від транспортного засобу місцевим рятувальникам передав Роман Гудак, - керівник оперативно-рятувальної служби області.
«Ця пожежна автоцистерна призначена для пожежогасіння, проведення рятувальних робіт, доставки вогнегасних речовин та особового складу до місця ліквідації надзвичайної події чи пожежі. Також вона має високу прохідність, що відіграє важливу роль для високогірних районів», - зауважив Роман Гудак.
Далі, у ході зустрічі, учасники заходу обговорили важливе питання сьогодення – створення місцевих  пожежних команд, зокрема у с. Волосянка, адже цей населений пункт є одним із найвіддаленіших від місця дислокації підрозділу ДСНС, тож створення тут підрозділу пожежної охорони є вкрай актуальним та важливим для громади. Також присутні оглянули будівництво нового гаражного приміщення для пожежної техніки та обговорили питання подальшого покращення матеріально-технічної бази великоберезнянських вогнеборців.



рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.