ФСБ МП готує провокації до приїзду Патріарха Варфоломія в Київ (ВІДЕО)

Московські попи готуєть провокації до приїзду в столицю України Патріарха Варфоломія?У Московському патріархаті вкотре негативно висловилися щодо візиту Патріарха Варфоломія в Україну.  Зазначимо, в Україні з нетерпінням очікують візиту Вселенського патріарха Варфоломія і його участі у святкуванні 30-річчя незалежності країни. Держава зробить усе, щоби візит Вселенського патріарха в Україну відбувся на найвищому рівні» 
Афілійовані РПЦвУ ЗМІ, політологи, експерти пов’язані із Моспатріархатом, релігієзнавці та, звичайно ж, священнослужителі Моспатріархату, в один голос твердять, що візит Вселенського патріарха поглибить “розкол” в Україні, який сфабрикувала Москва.
Насправді вони не обмежилися лише голослівними заявами, а розгорнули масштабну інформаційну кампанію зі зриву візиту патріарха Варфоломія І.
Інструментарієм у цій кампанії виступає така собі нещодавно створена спілка «Миряни», діяльність якої спрямована  на  дискредитацію Православної церкви України та України в цілому на міжнародній арені.
Перший крок для цього вже було зроблено 1 квітня, коли віряни та духовенство РПЦвУ прийшли до Офісу Президента України з кількома коробками з «мільйоном підписів» сумнівної якості, якими конфесія вимагає від влади України припинити фальшиві «гоніння на церкву».
Наступним кроком,   стало святкування 27-28 липня 2021 року чергової річниці Хрещення Русі. Спонсори РПЦвУ профінансували звезення до Києва кількох десятків тисяч прихильників Моспатріархату для формування «наймасштабнішої хресної ходи в історії України».
У комплексі, такі інформаційні атаки матимуть подвійну мету: з одного боку «демонізувати» ПЦУ, та створити інформаційно-токсичне середовище навколо візиту Вселенського патріарха до України, з іншого.
Чекаємо, що ж вони (Миряни) придумають напередодні та під час візиту Константинопольського патріарха Варфоломія І в м. Київ на День незалежності України Час покаже.
Закарпатський поп Дмитро Сидор, який має судимість за сепаратизм розповів, що РПЦ на "Хрестний Хід" у Київ відправило більше тисячі закарпатців. Чи не натякає Сидор, що якщо буде наказ то знову готовий відправити на Київ фанів МП та тітушок? Хто може дати такий наказ: Онуфрій? Кіріл? Медведчук?
 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.