Русин руйнує Закарпатський онкодиспансер і «обдирає» хворих (ВІДЕО)

17 вересня - День безпеки пацієнтів України. Ця дата має нагадувати про безпеку медицини чиновникам, українськими медикам, пацієнтам та всій громаді.Відчувати себе в безпеці - одна з базових потреб людини. Кожен із нас прагне безпеки для себе та своїх рідних, коли відпочиваємо, працюємо, їздимо в транспорті, а тим більше - коли перебуваємо в лікарні, - ми всюди розраховуємо на безпеку! Про надання якісної та кваліфікованої медичної допомоги в центрі «Діамед» висококваліфікованими спеціалістами розповів медичний директор Ігнат Михайло Володимирович. Він наголосив, що клініка забезпечена сучасним медичним обладнанням, а медичний персонал надає пацієнтам якісні медичні послуги і завжди готовий допомогти кожному з нас.
Також не зважаючи на пресинг та цькування, про якість надання медичної допомоги на Закарпатті, зокрема в Закарпатському онкодиспансері, та незаконні масові звільнення висококваліфікованих спеціалістів розповіли всю правду та виступили привселюдно Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, лікар-онкохірург вищої категорії Ігнат Володимир Іванович, лікар-патоморфолог вищої категорії Петросов Олег Володимирович.
Провідний патоморфолог Закарпаття Петросов Олег Володимирович розповів про відношення керівництва онкодиспансеру до нещасних онкохворих: «Хворі безправні, хворі подавлені, в стресовому стані, вони бояться слово сказати, вони вірять лікарям, а директор не думає про хворих і знищує кадри».
Також Петросов О.В. заявив щодо незаконних звільнень висококваліфікованих лікарів, яких Русин А.В. звільняє просто так по якихось надуманих причин як в середньовіччі або в сталінські часи. «На нього нема управи, нікого не слухається, все в нього схвачено. Всі подані мною скарги та заяви у вищестоячі органи передаються на місцевий рівень, але там «стіна»», - наголосив Петросов.

В онкодиспансері за частої відсутності по неясним причинам (лікарняний, відпустки, відрядження) на робочому місці Русина, його  обов’язки виконує заступник по економічним питанням Соломенцев Є.Я. І виникає питання, як економіст може лікувати хворих на рак і керувати лікарями?
«Я хочу одного – допомогти хворим, я не можу дивитись як з них знущаються та обдирають», - слізно розплакавшись, в розпачі, від безпорадності «волає» Петросов.
Заслужений лікар України, кандидат медичних наук, лікар-онкохірург вищої категорії Ігнат Володимир Іванович розповів про свій тернистий шлях в медицині, труднощі в роботі, перепони з боку адміністрації у виконанні своєї роботи – рятувати людські життя.
«Я сорок років у медицині,  тридцять сім працюю лікарем. Щоб досягти професіоналізму потрачено багато часу, здоров’я, коштів. Я дорожу своєю репутацією як хірурга, як людини – так мене виховали. Так я виховував двох синів, так допомагаю у вихованні чотирьох онуків.», - розповів Ігнат В.І.
Він також наголосив, що його сім’я піддалась приниженню, потуранню людської гідності зі сторони керівника онкодиспансеру Русина.
«Русин А. В. приходив у суд першої інстанції,  як на «рибалку», обіймався з суддями, просто в коридорі , перед судовим засіданням, важко було сподіватись на судове рішення на нашу користь» -  Є такий вислів в Україні : « Якщо вам кажуть – звертайтесь у суд, це означає – іди собі «степом»». От так і сказав мені головний лікар Русин В.І.» » - сказав Ігнат В.І.
З вини Русина А.В. через його незаконні накази з державного бюджету онкодиспансеру  незаконнозвільненим працівникам буде виплачено компенсації і стягнуто судовий збір. Це є величезні кошти, які можна було б використати для лікування онкохворих та зберегти людські життя.

Ігнат В.І. звертається до керівництва Закарпатської області і вимагає не допустити Русина А.В. до конкурсу на займання посади керівника КНП «ЗПЦ» ЗОР , бо він, перебуваючина цій посаді систематично порушує закони України і цілеспрямовано розвалює онкологічну службу Закарпаття.
Станом на сьогодні закарпатський онкодиспансер пасе задніх в загальній статистиці по областям, люди все частіше звертаються в приватні клініки або в державні за межами нашого краю.
Хто ж довів до такого плачевного стану закарпатську онкологію?
Можна сміло назвати, що це антилюдська робота головного лікаря онкодиспансеру Андрія Русина, який не тільки є псевдолікарем ,але й на кожному кроці грабує пацієнтів, які хворіють на рак, закупляючи в 4 рази дорожче ліки, ніж їх придбала держава.
Станом на осінь 2021 рік Русин А.В. знищив багаторічну роботу лікарів - онкологів зі світовим іменем, яких знають в США, Канаді, Ізраїлі та ЄС.
Але є ще надія, бо поки є такі лікарі на Закарпатті як Петросов О. В., батько та сини Ігнати, то в хворих на рак є шанс на життя, а ми закарпатці можемо тільки підтримати цих лікарів, які зробили виклик «варварській» системі, яку створив  директор  КНП «ЗПЦ» ЗОР Русин А.В.
Декілька років тому журналісти 24 каналу провели розлідування де детально розповіли про  схеми Русина. Подробиці у відеосюжеті.

рейтинг: 
  • Подобається
  • 8
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.