Підозрюваним у розбійному нападі на помешкання пенсіонерки в Ужгороді обрали запобіжні заходи

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури двом ужгородцям повідомлено про підозру у скоєнні розбійного нападу із проникненням у помешкання пенсіонерки (ч. 3 ст. 187 КК України) та обрано запобіжні заходи. Один перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом, іншого взято під варту з можливістю внесення 227 тис. грн застави.
Подія трапилася в Ужгороді 13 грудня. Днями родич потерпілої виявив її у помешканні без ознак життя та звернувся до правоохоронців. Слідством встановлено, що двоє місцевих жителів проникли до будинку жінки та викрали її мобільний телефон і банківські картки. У цей момент вона зайшла до будинку та побачила зловмисників. Один із них, раніше судимий, штовхнув жінку та втік зі спільником із місця події. Потерпіла ж впала на підлогу й одержала тілесні ушкодження, у результаті чого померла на місці інциденту.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Ужгородського районного управління поліції задля встановлення усіх деталей злочину.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.