"Культурна окупація". У Невицькому будують храм московського патріархату – влада Оноківської ОТГ підтримує

Як повідомляє сайт Мукачівської єпархії (УПЦ МП) , а по факту філія в Україні РПЦ ( російської православної церкви), яка всіляко разом підтримує та благословляє війну в нашій державі.

16 жовтня в селі Невицьке, що на Ужгородщині московські попи на чолі з чекістом в рясі «митрополитом» Феодором  посвятили фундамент майбутньої церкви московського патріархату.
Точно не відомо чи згадували імена Кіріла та путіна під час цього біснуватого шабашу, але немає сумніву, що подумки кожен присутній поп думав під час цього чину про «руський мір».
Зрозуміло, що більшість мешканців Невицького проти того, щоб в їхньому селі знаходилися попи путіна, адже більшість мешканців села греко - католики, які вірять в Україну, а чоловіки в складі ТРО, ЗСУ та НГУ воюють з окупантом на Сході та Півдні України.
Піком цинізму є те, що цю релігійну окупацію Невицького підтримує скандальне керівництво Оноківської ОТГ та голова громади Марія Коваль – Мазюта, яка в 2022 році ввійшла в першу п'ятірку корупціонерів Закарпаття.







TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 2
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.