Олександр Ледида відвідав Ужгородський коледж культури і мистецтв

У понеділок, 8 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида відвідав Ужгородський коледж культури і мистецтв. Керівник краю ознайомився із роботою навчального закладу та привітав педагогічний колектив коледжу із Днем працівників освіти.

 Сьогодні в коледжі мистецтв функціонує сучасна бібліотека, у фондах якої кілька тисяч видань, що стосуються розвитку культури і мистецтва як України, так і всього світу. Приміщення для бібліотеки було нещодавно відремонтовано, вже незабаром тут облаштують і комп’ютерний куток – три нові комп’ютери вручив цього дня колективу коледжу Олександр Ледида.
 Окрім того, вже кілька тижнів у начальному закладі працює окремо кабінет інформатики – із новими комп’ютерами, мережею Інтернет.

  - До цього у наших студентів користуватися швидкісним Інтернетом не було можливості,  - розповіла в.о. директора Ужгородського коледжу культури і мистецтв Наталія Шетеля. – Комп’ютерний клас нині у нас обладнано сучасною технікою, переконана, це якнайкраще вплине на навчання наших вихованців. Більше того, сьогодні у бібліотеці коледжу створено умови, за яких одразу сто студентів можуть користуватися книжковими фондами.

 Кошти на оновлення матеріально-технічної бази коледжу було виділено із обласного бюджету. Загальна сума обласної Програми розвитку культури і мистецтв  – 1,5 млн.грн.

- Сьогодні ми повинні дбати про те, аби наша обдарована молодь могла навчатися у якнайкращих умовах, - наголосив Олександр Ледида. – Талановиті студенти у майбутньому прославлять наш рідний край, тому бажаю їм успіхів у навчанні, а педагогам  - наснаги та терпіння.

Також цього дня Ужгородський коледж культури і мистецтв отримав новий музичний інструмент – цимбали. Сертифікат на його придбання керівництву коледжу було вручено раніше – у день 65-річчя навчального закладу. За кілька місяців цимбали було виготовлено і унікальний музичний інструмент вручили педагогам та студентам коледжу.

 

Джерело:прес - центр ОДА
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.