Закарпатський сепаратист з МП Дмитро Сидор погрожує СБУ

Відомий закарпатський піп РПЦ, сепаратист та любитель «руського міра» Дмитро Сидор засудив дії Служби безпеки України через проведення слідчих дій щодо московського патріархату як на Закарпатті, так і на території всієї України. 
На офіційному YouTube - каналі Сидор звинуватив співробітників української спецслужби в тому, що доказову базу, яка була висвітлена ЗМІ в інтернеті, вони сфальсифікували та перейшов на погрози на адресу СБУшників, нібито їм це все повернеться, що можна розцінити як прокльони. Звісно такі погрози не підпадають під діяння кримінального кодексу, але моральний кодекс він точно зачіпає, адже не личить священнику займатися такими речами, бо це засуджує саме християнство як релігія, звісно, окрім РПЦ.
 Нагадаємо, Дмитро Сидор в 2008 році з іншими сепаратистами спробував проголосити так звану "республіку підкарпатську русь", за що був засуджений, обирався у Верховну Раду України від проросійської колаборантки Наталії Вітренко, а на останніх виборах в Ужгородську міську раду був 13-им у списку ОПЗЖ.


TelgramПідписуйтесь та читайте новини Закарпаття у нашому Телеграм-каналі та нашій сторінці у Facebook
рейтинг: 
  • Подобається
  • 3
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.