Громадські формування Свалявщини допомагають міліції

Аби забезпечити нагляд на всіх дільницях, у день виборів працюватимуть усі міліціонери Свалявського РВ (з обслуговування Свалявського та Воловецького районів), а також громадські помічники дільничних інспекторів та громадські формування.

 

Але роботи вистачає й зараз, і, щоб забезпечити належну охорону виборчих дільниць, свалявським міліціонерам допомагають члени громадських формувань з охорони громадського порядку.

 

Члени громадського формування с. Стройне, що діє при сільській раді, забезпечують правопорядок під час проведення всіх культурно-масових, спортивних та розважальних заходів на території, що обслуговує сільська рада, а це села Стройне та Черник щоденно проводять прийом громадян у приміщенні громадських пунктів охорони порядку, що знаходиться в сільраді також активно приймають участь у підтриманні правопорядку під час проведення передвиборної кампанії та виборів народних депутатів України.

 

 

 

На фото: дільничний інспектор Свалявського РВ УМВС молодший лейтенант міліції Іван Богач спілкується із Іваном Станковичем, головою Стройненської сільської ради, що разом з громадським формуванням с. Стройне приймає активну участь у охороні громадського порядку.

 

 Джерело:УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.