ДАІ Закарпаття розпочало операцію «Перевізник зима – 2012»

З 22 жовтня Державтоінспекцією розпочато проведення комплексу профілактичних заходів на пасажирському транспорті «Перевізник зима – 2012». У ході проведення даних заходів працівниками ДАІ Закарпаття було зупинено для перевірки автомобіль однієї із служб «таксі». 42-річний водій бурхливо відреагував на сам факт його зупинки правоохоронцями, а інспектори Державтоінспекції помітили, що водій даного транспортного засобу має явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте, проведене медичне освідчення підтвердило припущення інспекторів. Звісно, про подальше перевезення пасажирів у такому стані і не йшлося, транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик.

 

Справжнім здивуванням стало, те, що стосовно даного водія інспектори ДАІ Закарпаття вже 10 разів складали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху і 5(!) з них - за керування авто у стані сп'яніння та направляли до суду. Одного разу (у 2007 році) він був позбавлений посвідчення водія на два роки, та це його не зупинило…

 

Державтоінспекція Закарпаття нагадує, що схожий факт був зафіксований у червні цього року, коли водій однієї із служб «таксі» перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння скоїв наїзд на групу пішоходів.

 

Аби запобігти трагічним наслідкам ДАІ Закарпаття звертається до водіїв, які займаються перевезенням пасажирів: не забувайте, що ваша безвідповідальність може коштувати життя. Шановні пасажири, якщо у Вас виникли сумніви щодо тверезості водія, негайно телефонуйте до Державтоінспекції або на номер 102. Бережіть себе!

 

 

Джерело: УДАІ УМВС України в Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.