В МНСників Закарпаття відбулася нарада з керівниками служб і підрозділів цивільного захисту області

31 жовтня в Територіальному управлінні МНС у Закарпатській області відбулася нарада за підсумками оперативно-службової діяльності протягом 10 місяців поточного року.

 

У нараді взяли участь керівний склад та апарат ТУ МНС області, начальники відділів, служб цивільного захисту в містах та районах Закарпаття.Упродовж року пожежно-рятувальними підрозділами області лише на ліквідацію пожеж та загорань було здійснено 1653 виїзди. Прямі матеріальні збитки від вогняної стихії перевищили 6 мільйонів гривень. За десять місяців на пожежах загинуло 34 людини, з них 2 дітей, ще 28 краян травмувалося. Окрім цього від загибелі та травмування вогнеборцями було врятовано 50 чоловік.Розпочинаючи роботу наради, начальник Територіального управління МНС в Закарпатській області Антон Зелінський зазначив, що основним завданням служби «101» є забезпечення пожежної та техногенної безпеки краю. Він також наголосив на необхідності дотримання в підрозділах дисципліни та законності у всіх сферах діяльності служби.

Окрім цього, присутні детально проаналізували питання щодо стану організації реагування на надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, планування заходів цивільного захисту, пожежогасіння, проведення аварійно-рятувальних робіт.

 

Також під час наради керівництвом Територіального управління МНС в області акцентувалася увага керівників служб цивільного захисту на належній підготовці роботи підрозділів в осінньо-зимовий період, готовності реагування особового складу служби МНС на різного роду надзвичайні ситуації.

 

 

Джерело:ТУ МНС у Закарпатській області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.