Аспірантка ЗакДУ отримала академічну стипендію Президента України

Вже другий рік поспіль академічну стипендію Президента України серед вищих навчальних закладів Закарпаття отримують молоді науковці з числа аспірантів Закарпатського державного університету.

У цьому році наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.10.2012 року № 1134 таку стипендію призначено Руслані Кривенковій, аспірантці другого року денної форми навчання зі спеціальності «Всесвітня історія».

 

 

Протягом навчання в університеті (на факультеті міжнародних відносин) та в аспірантурі Руслана активно займається науково-дослідницькою роботою. За період навчання нею опубліковано ряд наукових статей, аспірантка взяла участь у:

· 17 наукових конференціях (зокрема 9 міжнародних та 8 всеукраїнських);

· 16 науково-дослідницьких конкурсах (3 міжнародних, 13 всеукраїнських);

· 8 олімпіадах з визначених навчальних дисциплін (з них 4 міжнародні, 4 всеукраїнські).

Про враження від досягнення омріяної стипендії Руслана розповіла сама: «Дуже рада, що вдалось отримати стипендію Президента України за результатами науково-дослідної роботи. Хочу звернутись до всіх, хто трудиться на науковій ниві: старання завжди оцінюються, а от коли саме - раніше чи пізніше - це вже питання часу. Від усього серця дякую керівництву нашого університету за те, що для нас створені всі необхідні умови для навчання і реалізації своїх творчих здібностей. Також дуже вдячна своїм науковим керівникам і викладачам за отримані знання, які допомогли мені представляти наш університет за кордоном та в Україні».

Бажаємо Руслані подальших наукових здобутків і перемог!


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.