Студенти ЗакДУ здійснили соціологічне опитування на вулицях Ужгорода

14 листопада студента 2-го курсу факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права ЗакДУ провели соціологічне опитування.

 

Кураторами проекту були декан факультету професор Бевзюк Є.В. та асистент кафедри міжнародного бізнесу та світової політики Балога Е.І., на думку яких, студенти, вивчаючи теорію політології, обов’язково повинні відчути і навчитись практично застосовувати здобуті знання.

У виборі теми, розробці запитань, підрахунках охоче брали участь усі студенти 2-го курсу. Вони обрали дві актуальні теми для сьогодення та прокоментували їх так:

- «Вибір 2012 року»: нам цікаво, чи задоволені жителі міста своїм вибором і спробуємо визначити рівень політичної свідомості жителів.

- «Соціальні мережі та наше життя». Адже зустріти людину, котра не є користувачем соціальних мереж - це просто фантастика. Сьогодні це друга найпопулярніша річ після мобільного телефону. У цьому блоці ми намагаємося збудувати рейтинг популярності мереж у нашому місті та дізнатись, чи дійсно цей вид спілкування полегшує наше життя.

Опитування проводили центральними вулицями міста Ужгорода, а результати і цікаві виступи будуть висвітлені 21-го листопада о 12:00 під час засідання круглого столу факультету МБ та МП у конференц-залі Закарпатського державного університету.

Ласкаво просимо долучатись до дискусій.


Джерело:ЗакДУ

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.