При лікуванні статевого безсилля народна медицина радить

Перш за все, хворим, які страждають через імпотенцію, народні лікарі радили спати дев'ять-десять годин на добу. Наступною рекомендацією є парові ванни. Бажано таким пацієнтам також не забувати і про сонячні ванни. Чим частіші і довші вони будуть, тим краще для вас! Особлива роль в лікуванні відводиться голодуванню.

Рекомендується в рік проводити хоча б два невеликих (по 3-6 днів) і одне тривале (по 25-30 днів). Необхідне виключити з свого раціону спиртні напої і каву. Обов'язково включити в раціон споживання не менше двох разів на день овочевих салатів, до яких обов'язково додавати коренеплоди ріпи, буряка і моркви.

Нерідко досвідчені лікарі рекомендують пацієнту придбати в аптеці комплект розширювачів заднього проходу.

 

За їх порадою, з чотирьох розширювачів хворим спочатку вставляється в задній прохід найменший, а потім використовується все більший і більший. Застосування таких розширювачів приносило величезну користь при лікуванні статевого безсилля.

 

Найкращим же при лікуванні імпотенції, на думку знахарів, було так зване «вимочування». Згідно рекомендації лікаря, ванна наповнювалася на три чверті водою, що має температуру тіла. Кран, з якого витікала вода при цьому, залишався відкритим так, щоб температура води у ванні не змінювалася.

У такій «нейтральній» ванні пацієнтові необхідно було залишатися протягом всієї ночі. І цим методом «вимочування» необхідно було лікуватися 30 днів. Радили народні лікарі своїм пацієнтам ще один неодноразово перевірений спосіб: перед сном для хворого наливалися водою два тази. Один з них був з холодною водою, а інший - з гарячою.

Хворий повинен був сидіти в цих тазах рівно по одній хвилині, засікаючи час точно по годиннику. За один вечір рекомендувалося зробити 10-12 пересаджувань з тазу в таз.

 

Також можна було по вказівці знахарів застосовувати лікування «зв'язкою» льоду. На початку брався дрібно наколотий лід (близько півтора фунта) і завертався в марлю, яка була заздалегідь складена у вісім шарів. Потім ця зв'язка льоду спочатку прикладалася на одну хвилину до підстави мозку, а потім також на одну хвилину - до ребер, в області серця.

 

Далі, також на одну хвилину, цей лід прикладався до мошонки. Таке приклання протягом декількох разів на день на 9-15 хвилин щоразу, дозволяло відновлювати сексуальну здатність краще, ніж застосування різних ліків.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.