Пози для сексу на кожен день

Відчуваєте біль? Бажаєте завагітніти? Нагромаджені інтимні непорозуміння? Існують пози для сексу на кожен день, які можуть знадобитися в будь-якій складній ситуації. У цій статті представлені думки кращих експертів в області жіночого інтимного здоров'я відносно найпоширеніших проблемних випадків.

Будьте готові дізнатися нові виграшні ходи у вашій любовній партії.

Краща поза для зачаття.

Дійсно, завагітніти можна за будь-якої позиції, але еть одна сексуальна поза , при якій шанси на зачаття значно збільшуються. "Це поза" Місіонер "(чоловік зверху) з піднятим тазом", - говорить Емі Лівайн, нью-йоркський базовий секс-тренер, сертифікований секс-педагог і засновниця SexEdSolutions.com.

"Підклавши невелику подушку під сідниці, можна створити для таза підняте положення і добитися особливого слайд-ефекту ", - говорить вона. "Це полегшує завдання для його сперматозоїдів на їх нелегкому шляху через цервікальний канал і далі до яйцеклітини. Зазвичай жінки, які обирають цю позу для сексу на кожен день, прагнуть максимізувати еякуляцію, так як сім'я залишається в вагіні значно довше в порівнянні з" верхніми "позами ". "Крім того, не забувайте про оргазм", - говорить Ейва Кеделл, секс-вихователь і засновник Loveology Університету в Лос-Анжелесі. "Отримання задоволення також може допомогти завагітніти, особливо, якщо недалеко до клімаксу".

Краща поза для того, щоб жінка могла відчувати себе в ліжку впевненіше.

Можливо, ви відчуваєте себе незахищеною в ліжку і хочете освоїти тактику, яка дозволили б відчути велику впевненість і краще контролювати ситуацію? Якщо це так, у Деббі Хербенік, доктор філософії, автора секс-керівництва для жінок по досягненню задоволення і задоволення "Чому це класні відчуття", є, що вам запропонувати. Запам'ятайте всього 3 її слова: "Ви завжди зверху". Кожен день поза для сексу "Наїзниця" дозволить краще контролювати рухи і набути впевненості ", - говорить вона." Переконайтесь, що все відбувається саме так, як ви і він хотіли. Можна стояти на колінах або сісти навпочіпки, звертатися до партнера особою або розвернутися задом. Головне, щоб і він, і ви отримували задоволення ".

Краща поза для жіночого задоволення.

" Дівчата, ви готові дізнатися про це? "Зараз доктор Хербенік присвятить вас в такі тонкощі, про які ви напевно ніколи не чули! Така техніка називається коїтальною вирівнюванням. "Це варіація" місіонера "з однією з тих нечисленних секс-позицій, які вже зарекомендували себе як потенційно оргазмические", - говорить Деббі. " Партнер просуває себе вперед, щоб його плечі знаходилися за вашими. Області таза не повинні стикатися занадто сильно при досить хорошому терті. Дана поза дозволяє краще стимулювати клітор, що дозволяє жінкам легше досягти сексуального задоволення і справжнього оргазму ".

Краща поза для тривалого сексу

Коли у вашого хлопця передчасна еякуляція, потрібно приймати якісь дії, і в першу чергу спробувати змінити сексуальну позицію. Згідно з рекомендаціями Лівайн, позиція "місіонер" (чоловік зверху) і тут може допомогти затримати прекрасні миті, збільшивши статеве терпіння партнера. "Поза для сексу особливо важлива, якщо у хлопця проблеми з дистанцією ", - говорить вона." Коли він зверху, йому легше контролювати статеве збудження: зупиняти і знову відновлювати фрикции ". Якщо хочете різноманітності, скористайтеся радою Кеделл." Позиція "Лисиця" є варіацією "місіонера", але з високо піднятими ногами, якими ви обхвачуєте коханого за шию. Проникнення при цьому максимально глибоке і жінка наповнюється тілом чоловіка до країв. Партнер буквально пірнає всередину вас, що дозволяє підтримувати його збудження без розрядки триваліше ".

Найкраща поза для жінок, які відчувають хворобливі відчуття при сполученні.

Більшості жінок буває не так легко впоратися з болем при коїтус. Проте, розглянемо пару корисних порад, які можуть допомогти в цьому випадку. Можливо, справа просто в нестачі природного мастила, тому використання спеціальних любрикантів на водній основі виявиться зовсім не зайвою. Якщо біль зберігається, важливо, щоб ви, фігурально висловлюючись, тримали свої стегна в своїх руках. Ось чому доктор Хербенік і інші експерти рекомендують для жінок з болючим статевим актом позицію "Вершник", що дозволяє отримувати секс в найбільш прийнятному для жінки форматі.

Краща поза з "гігантом" великого сексу

Якщо вам більше подобатися кричати від насолоди, ніж від болю, наступна тактика для вас. "Хлопець з великим пенісом знаходиться на своїй стороні, а ви перпендикулярно до нього, даючи можливість своїм ніжкам вільно лежати зверху ", - пояснює Деббі Хербенік." Це дозволяє жінці стримувати просування його стовбура, щоб обмежити амплітуду фрикций. Крім того, погойдування стегнами, яке зручно робити в такому положенні, легко призводить до гострих відчуттів "входу-виходу". Зі слів секс-тренера Лівайн, дами, статеві партнери яких відрізняються екстраординарними розмірами дітородних органів, люблять цю "хрестоподібну" позу. "Вони можуть контролювати глибину пенетрації і насолоджуватися сексом без болю і" заклинювання "пеніса в цервікальному каналі під час найсильніших проникнень".

Краща поза на кожен день для сексу з "маленьким" партнером.

Усі експерти сходяться на думці, що розмір члена не має великого значення для досягнення обопільного максимального статевого задоволення. Індивідуальні особливості тіла партнера легко коригується правильно вибраної сексуальної позицією. Секс-терапевти рекомендують в цьому випадку все ту ж позу "наїзниці". Еммі Лівайн пояснює, що у верхній позі жінці для задоволення досить обертати тазом з боку в бік. При цьому вірогідність випадання маленького пеніса з вагіни невелика. "Також підійде" місіонерська "позиція з закинутими на плечі партнера ногами. Це дозволить йому проникати в вас максимально глибоко на всю довжину свого" розміру ".

Сподіваюся, що дані рекомендації будуть корисні як чуттєвим жінкам, так і їх пристрасним партнерам, які прагнуть разом досягти сексуальної гармонії.

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.