В Ужгороді запрацювала ковзанка (ФОТО)

В Ужгород прийшла справжня зима. І мова не про те, що на календарі 1 грудня, а те, що саме сьогодні запрацювала ковзанка «Ice Land», що розташована поблизу ТЦ «Дастор». Льодова арена прийшла на зміну ролледрому, що підтримував спортивну форму ужгородців та гостей міста у теплу пору року.

Початок нового спортивно-зимового сезону не обійшовся без приємних сюрпризів. На ковзанці зробили розмітку, а сам лід став якіснішим, завдяки новітній технології заморожування. Першими на міцність його випробували спортсмени ХК «Спартак» та «Синевир». У підсумку боротьби ветерани-спартаківці перемогли молодих синевирців з рахунком 3:2.

 

І от після цього, символічну червону стрічку з нагоди старту нового «Ice Land» сезону перерізали заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур, мер Ужгорода Віктор Погорелов, начальник управління у справах молоді та спорту Віталій Ерфан та співвласник ТЦ «Дастор» і ковзанки Роберт Горват.

 

Після теплих привітань на лід вийшли юні «Закарпатські ведмеді», яких тренує Андрій Максимович.

 

Свято зими та спорту продовжили глядачі, зарядившись від майстерності спортсменів, і у числі перших вирішили насолодитися катанням. А конкурси з призами, серед яких були абонементи і всілякі знижки для активного відпочинку в «Ice Land», лише підсилили багатий на позитивні емоції день. Варто зазначити, що ужгородці вже встигли «заскучити» за ковзанкою, тож бажаючих покататися на відкритті було чимало, навіть була гостя з Полтави – чарівна Ярослава, яка до того ж є фігуристкою.

 

Воно і не дивно. Адже на ковзанці можна зустрітися з друзями і активно відпочити під веселу музику, або ж просто прийти на вечірнє катання, аби розвіятися після робочого дня. Адміністрація комплексу створила для своїх клієнтів усі необхідні умови – починаючи від спорт-кафе, прокату та заточки ковзанів, зберігання речей під час Вашого катання і, закінчуючи персональним інструктором. А малечі, яка ще невпевнено почуває себе на льоду, «Ice Land» запропонує «помічника-Ведмедика». У його компанії маленькі фігуристи будуть впевненіше стояти на ковзанах і зберігати рівновагу.

 

Минулого сезону «Ice Land» вже довів, що зимова казка приходить в Ужгород, не зважаючи на відсутність морозів та снігу, і триває вона, як мінімум до кінця березня. Тож не буде винятком і цей рік.

 

Тарифи: з 11:30 до 22:00 сеанс тривалістю 45 хвилин коштує 20 грн. у будні дні, 25 грн. – у вихідні та святкові дні; прокат ковзанів – 15 грн. Дітям до п’яти років (зростом до 120 см.) – вхід безкоштовно.

 

 


Автор:Данило Баник

Джерело:Сlipnews.info

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.