Мукачівська міліція запрошує майбутніх правоохоронців

 У відповідності до вимог Міністерства внутрішніх справ України, з метою забезпечення потреби органів та підрозділів внутрішніх справ у кваліфікованих кадрах, працівниками кадрового забезпечення Мукачівського міського відділу Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області в період з січня по квітень поточного року здійснюється відбір кандидатів на навчання у навчальних закладах МВС України. 

Навчальні заклади системи МВС України здійснюють підготовку фахівців кваліфікаційних рівнів “магістр”, “бакалавр”, за спеціальностями «правознавство», «правоохоронна діяльність», «управління в сфері правопорядку», «психологія», «інформаційні управляючі системи та технології», тощо.

Підготовка майбутніх слухачів учбових закладів системи МВС має певні особливості, які зумовлені специфікою міліцейської роботи. Кандидатам необхідно пройти поглиблений медичний огляд та психологічне тестування на предмет придатності до проходження служби в органах внутрішніх справ, успішно скласти заліки з фізичної підготовки.

Основними вимогами до кандидатів на вступ до навчальних закладів МВС України є наявність середньої освіти, вік 17-24 роки, достатній рівень фізичної та психологічної підготовленості, особиста дисциплінованість, бажання проходити службу в органах внутрішніх справ, належний загальноосвітній рівень. Для юнаків обов’язкова наявність приписного свідоцтва (військового квитка).

Відбір кандидатів на навчання проводиться зокрема до наступних вищих навчальних закладів: Національної академії внутрішніх справ, Львівського державного університету внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Академії внутрішніх військ МВС України, слідчо-криміналістичного факультету МВС України Національного університету «Юридична академія України ім. Я. Мудрого» (м. Харків), Національного університету «Одеська юридична академія» та інших.

Термін навчання у ВНЗ МВС України – 4 роки. По закінченню навчання, випускники отримують диплом освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” за спеціальністю “Правознавство” або “Правоохоронна діяльність” з присвоєнням спеціального звання “лейтенант міліції”. Подальшу практичну службу в ОВС випускники ВНЗ МВС України проходитимуть у підрозділах УМВС України в Закарпатській області, відповідно до здобутої фахової спеціалізації (слідчі, оперуповноважені підрозділів кримінальної міліції, дільничні інспектори міліції, психологи, інспектори інформаційно-аналітичних підрозділів, тощо).

Навчання здійснюється за державним замовленням (безкоштовно)

Випускники шкіл та інших навчальних закладів м. Мукачева, навколишніх сіл, а також інших районів нашого краю які прагнуть здобути вищу юридичну освіту та пов’язати свою долю зі службою в міліції, можуть отримати більш детальну інформацію у секторі кадрового забезпечення Мукачівського міського відділу міліції за адресою : м. Мукачево, вул. Ярослава Мудрого 8, кабінети 51, 52 та 59, довідки за телефонами 2-12-88 або 94-1-85.

 

 

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.