Як задовольняти чоловіка?

Кожній жінці хочеться бути в шлюбі ідеальною дружиною, незалежно від того, вийшла вона заміж місяць тому або живе з чоловіком вже десяток років. Як правило, невпевненість і низька самооцінка з'являються у дружини в питаннях, пов'язаних з сексуальним життям. Навіть найкрасивіші, стрункі та привабливі жінки неминуче замислюються над питанням, чи задовольняють вони свого чоловіка, і чи не стане він шукати додаткових насолод десь на стороні. Позбутися від вічних сумнівів допоможе впевненість у тому, що вашому чоловікові добре саме з вами.Інструкція

Не намагайтеся змінити свого партнера, переробити на догоду вам. Якщо, наприклад, чоловік висловлює готовність займатися коханням не кожен день, а пару разів на тиждень, а то й рідше, це ще не означає, що він до вас охолов. У кожного чоловіка свої потреби, на яких також позначаються стреси на роботі, екологічна атмосфера, куріння і алкоголь, і навіть комп'ютерні ігри.

Дізнайтеся більше про бажання чоловіка. Для цього не соромтеся запропонувати йому разом подивитися фільми для дорослих, і нехай вибір робить він. Якщо чоловік відмовляється розділити це видовище з вами, потихеньку дізнайтеся, які недитячі відео збережені у нього в папці комп'ютера. Тільки не накидайтеся після цього на свого чоловіка із звинуваченнями, а зробіть висновки. Адже він дивиться на те, чого таємно бажає. Це може бути сюжет про розпусну тигриці в латексі або, навпаки, невинної на вигляд нимфетке в білих гольфах. Візьміть ці образи на озброєння і постарайтеся втілити їх у ліжку при першому зручному випадку.

Представники сильної статі, навіть самі мужні, люблять не тільки сам процес занять любов'ю, а й різноманітні прелюдії до нього. Особливо в тому випадку, якщо цю прелюдію організуєте для нього ви. Спробуйте урізноманітнити ваші ночі еротичним масажем з використанням спеціального масла, купите в магазині для дорослих різні аксесуари у вигляді пір'їнок для погладжування, кремів і мастил для стимуляції. Не бійтеся проявляти ініціативу.

Корисні поради

Проведіть ревізію ерогенних зон чоловіка: всупереч поширеним переконанням, вони не всі зосереджені нижче пояса. Може з'ясуватися, що вашого чоловіка не менше збуджують дотики до мочок вух, чухання спинки і навіть масаж стоп.


Джерело:yak-prosto.com

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.