На Закарпатті у День Святого Миколая рятувальники з подарунками завітали до дітей Часлівської школи-інтернат (ВІДЕО)

У Територіальному управлінні МНС у Закарпатській області вже доброю традицією стало у День Святого Миколая вітати з цим чудовим святом дітей та педагогічний колектив підшефної Часлівської спеціалізованої школи-інтернату для дітей сиріт, що на Ужгородщині. Не виключенням став і цей рік.

 

Сьогодні у спеціалізованому закладі виховується 72 дитини, і жоден з них не залишився поза увагою своїх благодійників. Від імені усього колективу пожежно-рятувальної служби краю заступник начальника ТУ МНС у Закарпатській області полковник служби цивільного захисту Богдан Ількович вручив кожній дитині подарунок у вигляді різноманітних солодощів.

 

У розмові з дітьми Богдан Ількович зазначив, що Миколай-Чудотворець цього вечора не омине жодного з них: «Ми знаємо, що ви чемні, слухняні та добрі діти, тому Святий Миколай прийде до кожного з вас і усі обов’язково отримають подарунки».

 

Дітки були безмежно раді бачити своїх гостей та на знак вдячності влаштували для них святковий концерт із вшанування Святого Миколая. По закінченні заходів рятувальники обіцяли не забувати своїх підшефних та надавати їм усіляку допомогу, бо заходи, пов’язані з наданням допомоги дитячим будинкам, - справа благородна та дуже необхідна.

 

Адже більшість дітей тут позбавлені основного – батьківського піклування та тепла рідної домівки. Звісно, що цього їм не замінить ніхто, проте, можливо, невелике свято та подарунки від гостей хоча б частково компенсують те, чого їм так бракує.

 

[media=http://www.youtube.com/watch?v=pk-HZTyDV0A]

ТУ МНС у Закарпатській області

 

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.