Народні засоби лікування гаймориту

Народні засоби лікування гаймориту, завжди можна застосовувати у поєднанні з лікуванням лікаря. Фітотерапія допоможе вам в лікуванні гаймориту. Фітотерапія стримує прогрес будь-якої хвороби і дає вам контроль над нею. Тут ви знайдете кращі рецепти народної і нетрадиційної медицини, які призначені для народного лікування гаймориту.

Лікування гаймориту має бути комплексним. Тому краще буде, якщо разом з народними засобами ви проводитимете лікування гаймориту травами, завдяки яким, ви прискорите своє одужання.  

Народне лікування гаймориту з допомогою господарського мила


 
Ця народна мазь може позбавити  від гаймориту всього за 3 тижні!

Для її приготування візьміть в рівних частках спирт, мед, рослинну олію, молоко, сік цибулі, подрібнене темне господарське мило. Усе складаємо в одну каструлю, і паримо на водяній лазні, поки не розтопиться мило. Коли мазь охолоне, вона буде готова до застосування.

Намотайте на сірник трохи вати, умочіть її в приготованому засобі і вставляйте в кожну ніздрю на 15 хвилин, 3 рази в день. Курс народного лікування гаймориту 3 тижні. Якщо необхідно, то через 10 днів перерви можна повторити курс лікування гаймориту.  

Лікування гаймориту в домашніх умовах


Багато хто йде на операцію, коли виявляє у себе гайморит. Щоб уникнути цього, спробуйте таке лікування гаймориту в домашніх умовах. Це диво краплі від гаймориту, готуються так: візьміть в рівних частинах сік картоплі, сік синьої цибулини, розтоплений мед. Усе змішується і закапується при нежиті. Зберігати цей засіб в холодильнику.

Саму носоглотку промиваєте сумішшю соку буряка, солі і води. Сік буряка розбавляєте водою і добавляєте трохи солі. Замість буряка можна використовувати сік лимона. Хоча можна ще використовувати і збори трав, наприклад відвари з шавлії або ромашки, але обов'язково трохи підсолити. Таким чином, проводиться лікування гаймориту дома.

Гайморит лікування дома

Купіть у пасічників медовий забрус, тобто воскові кришечки медових стільників. В період загострення треба просто жувати по столовій ложці цього воску. Сам мед не лікує, він швидко з'їдається, але залишається несолодкий і твердий віск. Цей віск і має цілющі властивості в лікуванні гаймориту. Тому треба ще влітку закупити пару великих баночок забруса і жувати 1 раз на день з 1 вересня по 31 травня.

Народне лікування гаймориту


Є дуже ефективне народне лікування гаймориту. Гайморит здається вже через 1-2 тижні! В якості основи ліків являється сік з цибулин проліска, тобто пролісок блакитний. Цей сік розводите з водою в пропорції 1:5. Закопуйте в ніс по 3 краплі в кожну ніздрю.

Але краще буде, якщо ви ще будете 2 рази в день, упорскувати в ніс 20 мл шприца настоянки календули. На 250 мл води крапають 35 крапель настоянки календули і додають одну чайну ложку солі. Розмішайте і двічі в день упорскуйте цей розчин. Курс лікування гаймориту 10-15 днів.

Найефективніший метод лікування гаймориту


Покладіть в каструлю 3 пачки лаврових листів. Трохи залийте водою, щоб лаврушка була під водою, і ставте на вогонь. Як тільки вода закипить, вимикайте вогонь. Опустите у воду чисту серветку, просочіть її відваром, потім прикладете її до перенісся і лобової частини. Голову накрийте теплою тканиною, щоб довше зберігати тепло. Як серветка охолоне, візьміть іншу і знову виконайте такую-ж процедуру. І так продовжуйте, поки відвар в каструлі залишається теплим. Як мінімум він повинно вистачити на 3 процедури.

Оптимально проводити процедуру перед сном, якраз прочистите пазухи.

Лікування гаймориту


Можуть допомогти спеціальні краплі, які готуються таким чином. Одну чайну ложку гліцерину змішується з 4 чайними ложками води і додається 10 пігулок по 0,2 г муміє. Усе ретельно перемішується. Крапати в ніс 3 рази в день. Курс лікування гаймориту 3 тижні. Потім робиться перерва на 5 днів, і курс повторюється. Так робиться до повного одужання.

Лікування гаймориту чайним грибом


Спершу візьміть червону цеглину, сильно нагрівайте її і покладете на дно металевого відра. Згори полийте цеглину чайним грибом. Парами, які випаровуватимуться, і треба дихати. Краще всього закритися рушником разом з головою. Коли пара перестане йти, випийте півстакана чайного гриба і закапайте його в ніс по 3 краплі.

Після усіх цих процедур ляжте в ліжко. Таке лікування проводять кожен вечір, упродовж 2 тижнів. Якщо потрібно повтор курсу, то можете його повторити через місяць.

Лікування гаймориту синуситу


Синусит це запалення лобових і гайморових порожнин. Знахарі з великим успіхом лікували синусит гаймориту, хріном. Спершу треба корінь хріну помити, почистити і потерти на терці. Потрібно третину склянки такої консистенції. Її змішували з лимонним соком, вичавленим з 3 лимонів. Суміш в результаті виходить густа.

Приймати щодня вранці, по півчайної ложці, за 20 хвилин до їди. Курс лікування 4 місяці. Після двотижневої перерви, проводять повторний курс лікування. Таким чином, ви повинні проводити два такі курси лікування в рік, навесні і осінню. І через 2 року напади закінчаться з високою часткою ймовірності.

Джерело:rosluna.ucoz.ua

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.